Ciutat

Manuel Bustos ja pot sortir de la presó els caps de setmana

L’exalcalde de Sabadell ha obtingut el tercer grau al centre penitenciari de Lledoners

El moment de l'entrada a presó de l'exalcalde Manuel Bustos / ÀLEX VERDEJO (CEDIDA)

L’exalcalde de Sabadell Manuel Bustos ja pot sortir de la presó els caps de setmana. El sabadellenc ha obtingut el tercer grau penitenciari després d’entrar a la presó de Lledoners el passat 12 de gener.

Segons ha avançat Crónica Global, Bustos va ser classificat en el règim de tercer grau restringit dos mesos després d’ingressar a la presó. I, des de fa un mes, ja pot passar els caps de setmana fora del centre penitenciari, de divendres a diumenge. La decisió es pot recórrer i la fiscalia està estudiant fer-ho.

Manuel Bustos compleix una condemna de tres anys per dos delictes de tràfic d’influències per haver retirat multes de trànsit a familiars. L’exalcalde va entrar a la presó un cop el Tribunal Suprem va ratificar la sentència condemnatòria el març del 2021. Va ser la segona condemna amb privació de llibertat, ja que anteriorment se’l va condemnar també a un any i quatre mesos de presó per tràfic d’influències a l’Ajuntament de Montcada i Reixac.

Manuel Bustos, exalcalde de Sabadell: “Qui tenia l’objectiu polític d’acabar amb mi ho ha aconseguit”

Comentaris
To Top