Publicitat
Ciutat

La piscina de Ca n’Oriac estarà tancada fins l’agost per unes obres de reparació

Vista aèria de la piscina de Ca n'Oriac / GOOGLE MAPS

La piscina de Ca n’Oriac està en obres. L’Ajuntament està reparant el col·lector de xarxa de clavagueram subterrani que passa sota l’equipament municipal. Per garantir-ne la seguretat, la piscina no obrirà fins que finalitzin aquests treballs, que es podrien allargar fins al mes d’agost. En aquest sentit, la piscina municipal de Ca n’Oriac obrirà portes previsiblement, un cop finalitzin les obres de reparació a la piscina, ubicada a la ronda de Navacerrada.

Els treballs consisteixen en la reparació d’emergència d’un tram del col·lector de la xarxa de clavegueram que discorre per aquesta zona. A finals de setembre es va produir una fuita en la xarxa d’abastament d’aigua potable que també passava per l’interior del recinte i es va comprovar que el tram de col·lector havia col·lapsat estructuralment. Les obres tindran un cost de 800.000 euros.

La piscina municipal de Ca n’Oriac va entrar en funcionament a mitjans dels anys 80. La instal·lació ha comptat amb diferents reformes i millores al llarg dels anys. Recentment va estrenar una sala de filtració d’aigües, totalment reformada, i un nou sistema de filtració, que ha permès canviar el sistema de cloració pel d’electròlisi salina, més econòmic i sostenible.

Un esvoranc a la piscina de Ca n’Oriac obliga a tallar dues hores la circulació de trens al nord

Publicitat
Comentaris
To Top