Ciutat

El programa de Festa Major de Sabadell 2022: consulta’l aquí en PDF

Les més de 300 activitats incloses dins del programa, enguany seran sense restriccions ni cita prèvia

El programa de la Festa Major de Sabadell 2022 ja s’ha publicat! Pots consultar, aquí, totes les activitats i concerts de la jornada, que enguany serà sense restriccions ni cita prèvia. Guardeu-vos els dies del 2 al 5 de setembre perquè la Festa Major ve carregada de sorpreses!

El cartell de la FM 2022, ‘Destapa la festa’, és obra d’Emma Abella Bandera, alumna d’estudis de disseny. En l’àmbit musical, els noms més destacats seran els de Miki NúñezFlashy Ice Cream, Suu i Beth, els tres artistes caps de cartell, juntament amb el Vaparir Tour de ràdio Flaixbac. Finalment, el pregó aquest cop anirà a càrrec de l’entitat Joventut de la Faràndularecentment distingida amb la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya.

Les més de 300 activitats, aquí ⤵

I si vols, et pots descarregar el PDF clicant aquí.

Miki Núñez, Suu i Beth, a la Festa Major de Sabadell 2022

Comentaris
To Top