Diners

Qida i Once signen un acord per millorar la qualitat de vida de les persones cegues

ONCE

Els treballadors de l’entitat social, així com els seus familiars directes, podran accedir amb condicions avantatjoses als serveis de la ‘start-up’

Els treballadors de l’Once podran accedir amb condicions avantatjoses als serveis de l’empresa sabadellenca Qida / CEDIDA

La start-up sabadellenca Qida, dedicada a l’atenció domiciliària integral, ha firmat un acord de col·laboració amb l’Once amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida dels afiliats de les persones cegues. Els treballadors de l’entitat social, així com els seus familiars directes, podran accedir amb condicions avantatjoses als serveis de Qida.

Els qui ho facin se’ls assignarà un professional que valorarà els seus casos i desenvoluparà un pla de treball individual, definint les necessitats d’atenció. A més, durant el servei Qida realitzarà un seguiment mensual per avançar-se a possibles problemes.

El fundador i conseller delegat de l’empresa sabadellenca, Oriol Fuertes, celebra la formalització de l’acord: “El conveni amb l’Once ens permetrà seguir millorant la qualitat de vida de les persones i apostant per l’impacte social, dues missions alineades amb les de Qida”.

La ‘start-up’ Qida duplica vendes i ja prepara una nova expansió

La start-up ha duplicat el nombre de famílies ateses en un any: ara n’atén 3.000 entre Catalunya, Comunitat de Madrid i País Basc.

Comentaris
To Top