Publicitat
Diners

La sabadellenca Qualla tanca una ronda d’inversió de més de 250.000 euros

Qualla Qids

La partida econòmica permetrà a l’empresa emergent continuar amb el seu pla d’expansió i dotar de més funcionalitats a la seva aplicació

Francesc Santín, 'lead' inversor del projecte; Pol Font, president d’EconomistesBAN; Carles Porta, CEO de Qualla, i Laura Blanco, CMO de Qualla / CEDIDA

La start-up sabadellenca Qualla ha tancat una ronda d’inversió de més de 250.000 euros, liderada per la xarxa d’inversors privats del Col·legi d’Economistes de Catalunya (CEC), EconomistesBan. La partida econòmica permetrà a l’empresa emergent continuar amb el seu pla d’expansió i dotar de més funcionalitats a la seva aplicació, que permet posar ordre durant la recollida dels infants a les escoles.

Qualla, que va néixer el 2017, però va començar a comercialitzar el seu producte a finals de 2021, ja ha implementat l’aplicació a 78 centres, entre escoles, extraescolars, clubs esportius i casals d’estiu de Catalunya, València i les Illes Balears. De fet, ja són gairebé 8.000 usuaris que fan servir l’eina i es calcula que la plataforma ha registrat fins al moment 420.000 recollides.

Qualla, una aplicació ‘made in’ Sabadell

L’aplicació de Qualla, dissenyada i desenvolupada a Sabadell, pretén solucionar, amb efectivitat i immediatesa, moments puntuals de tensió i confusió, tant per als centres educatius com les famílies, tot aportant dades comprovables.

D’aquesta manera, els pares que no poden recollir els seus fills i manen a algú altre a fer-ho, siguin familiars, amics o cangurs, poden estar tranquils, ja que amb l’eina no hi ha cap perill que es doni l’infant a una persona no autoritzada. De fet, són les mateixes famílies qui han d’inscriure a l’aplicació les persones que aniran a buscar els nens a l’escola segons el dia de la setmana.

Publicitat
Comentaris
To Top