ESPORTS

Gabri Garcia, destituït de manera fulminant en el Centre d’Esports Sabadell

Gabri a Tajonar en el seu últim partit com a tècnic arlequinat / Lluís Franco

Destitució fulminant. Gabri Garcia ha deixat de ser l’entrenador del Centre d’Esports Sabadell. En un breu comunicat, el Consell d’Administració del club així ho ha fet saber “a causa dels mals resultats que acumula l’equip”. S’agraeix el seu treball durant aquests mesos, amb un “gran compromís i entrega mostrats cap al club arlequinat”.

També diu que “en els pròxims dies” el club comunicarà el nom del nou entrenador. El Consell d’Administració confia que “amb un nou rumb a la banqueta i amb el màxim compromís dels jugadors, es podran millorar els resultats esportius”.

La derrota a Pamplona i, sobretot, les sensacions que va transmetre l’equip han estat claus per prendre aquesta dràstica decisió, cuinada en una reunió entre la cúpula del Consell i els responsables de l’àrea esportiva. Gabri deixa l’equip en zona de descens amb 18 punts després de 5 victòries, 3 empats i 9 derrotes, sent l’equip més golejat del grup.

El tècnic de Sallent ha estat poc més de cinc mesos a la banqueta arlequinada, utilitzant un total de 26 futbolistes. Ha fet experiments i canvis gairebé constants, però no ha trobat la tecla per aconseguir la necessària solidesa. El ‘5 de 24’ en les últimes vuit jornades ha significat la sentència definitiva. Tajonar ha tornat a ser un escenari maleït per a un entrenador arlequinat, com ja va passar amb Joan Francesc Ferrer, Rubi.

Nou entrenador el dia 27?

El director general, Bruno Batlle, en declaracions al Diari de Sabadell, ha confirmat que “els resultats de les últimes jornades han estat dolents i hem considerat que l’equip necessitava un revulsiu a la banqueta per canviar la dinàmica negativa i redreçar el rumb. Així li hem explicat al mateix Gabri i també li hem agraït el seu compromís en una situació complicada”.

No només marxa Gabri sinó també gran part del cos tècnic: David Ramos (preparador físic), Jordi Cumelles (entrenador de porters) i Peiqi He (analista). Un cas especial és el de Miki Lladó, que és un tècnic de la casa i feia les funcions de segon: “Hem de parlar amb ell per concretar quina funció pot desenvolupar a partir d’ara”, ha subratllat Batlle.

El club ja s’ha posat a treballar per trobar el substitut de Gabri. “Tenim uns dies per valorar-ho tot i prendre una decisió”, diu el director general. No amaga, però, que l’objectiu és que ja estigui tot lligat per poder dirigir la primera sessió després de les vacances nadalenques de la plantilla prevista pel dimarts 27 de desembre. Això seria l’escenari ideal perquè tindria un parell de setmanes de marge per treballar abans del primer partit davant l’Athletic B a la Nova Creu Alta el 8 de gener. En els pròxims dies començarà el càsting i entrevistes amb possibles candidats i tot apunta que també es plantejarà aprofitar el mercat d’hivern per incorporar tres o quatre jugadors.

De moment, no se sap si hi haurà roda de premsa oficial de comiat per part de Gabri Garcia. Aquesta setmana està planificada de descans per les festes nadalenques i l’aturada del campionat de Primera Federació.

Publicitat
Comentaris
To Top