Publicitat
Ciutat

Desmunten una passarel·la del riu Ripoll

La passarel·la del Molí de Fontanet, aquest dimecres / LL. FRANCO

Aquest dimecres, han finalitzat les tasques de desmuntatge de la passarel·la del Molí de Fontanet per iniciar-ne la seva rehabilitació. Aquesta actuació, juntament amb la passarel·la de Can Grau, va a càrrec de l’Agència Catalana de l’Aigua de la Generalitat de Catalunya (ACA), segons l’acord a què van arribar l’Ajuntament de Sabadell i l’organisme autonòmic, i s’espera que estiguin enllestides d’aquí a tres mesos.

Les actuacions compten amb un pressupost d’1,05 milions d’euros i han estat adjudicades a l’empresa José Antonio Romero Polo SA. Els treballs que s’estan executant solucionaran les patologies que presenten les passarel·les, com ara danys per la carbonatació de les estructures de formigó; oxidació de les armadures; insuficiències en els tensors, que no poden garantir l’estabilitat òptima de l’estructura de les instal·lacions, i les baranes no acompleixen la normativa vigent de seguretat en l’espai públic.

/ LL. FRANCO

Els dos ponts els va construir la Confederació Hidrogràfica del Pirineu Oriental, després dels aiguats esdevinguts l’any 1962 i en el marc de les obres d’endegament del riu Ripoll.

Publicitat
Comentaris
To Top