ESPORTS

Joan Soteras, indignat amb la decisió del Tribunal Català de l’Esport

Joan Soteras, a la seu de la Federació Catalana a Sabadell / Ll. Franco

Enrenou a la Federació Catalana de futbol. El Tribunal Català de l’Esport ha ordenat la repetició de les eleccions després de considerar nuls 175 vots de les passades eleccions, celebrades el mes de maig, en les quals es va imposar el candidat sabadellenc Joan Soteras, per una diferència de 28 vots. Des de l’ens federatiu es considera que la decisió es basa en formulismes que nega el dret a votar a 175 clubs sense haver-los escoltat.

El president, Joan Soteras, no s’ha mossegat la llengua, mostrant la seva indignació per la decisió del TCE: “És una cacicada, una ingerència política i una manipulació d’aquest tribunal. Tots sabem que hi ha àudios que ho demostren i estan dipositats a la Fiscalia. Només espero que ho demostrin. Les úniques irregularitats del procés electoral les han fet els altres candidats (Talavera i Isern). Persones de les seves candidatures van votar com a vicepresidents de clubs que estan dins d’aquests 175 vots”, explica.

D’altra banda, Soteras està decidit a “esgotar totes les vies legals al meu abast. Hem preparat un recurs al Tribuna Superior de Justícia de Catalunya. Jo crec en la justícia i la veritat només té un camí”. En el cas d’haver de repetir les eleccions, l’expresident del Centre d’Esports Sabadell confirma que “m’hi tornaré a presentar i tornarem a guanyar. Tinc una plena confiança en el meu equip. Que els clubs tinguin present també que els altres dos candidats presumptament van presentar denuncies a la Seguretat Social a tots els clubs més petits de Girona com a represàlia a les últimes eleccions del maig passat amb l’objectiu d’entrar a la Federació”.

Comentaris
To Top