Ciutat

VÍDEO: La neu deixa la Mola enfarinada

La neu d’aquesta matinada ha agafat a la Mola, que s’ha llevat enfarinada. La neu també ha caigut sobre els carrers de Sabadell, però ho ha fet de forma puntual. La probabilitat per a possibles nevades s’allarga fins a mitja tarda. Segons el Meteocat, es poden produir nevades entre les 6 del matí i les 18 hores a la nostra ciutat.

En aquest sentit, l’Ajuntament ja s’ha preparat per actuar-hi, si és necessari. S’ha activat un dispositiu de dues persones i un camió que podrà intervenir en cas que es necessiti abocar sal a la via pública. Fa algunes setmanes es va repartir sal en alguns equipaments municipals. També hi ha reserves a les dependències de la Policia Municipal i als magatzems d’Smatsa.

I és que alguns flocs de neu han començat a caure a primera hora d’aquest dimarts a zones on és poc habitual, com la part alta de Barcelona, el Vallès Occidental i l’Oriental i alguns punts del Maresme.

Des de primera hora del matí neva de manera aïllada i feble, amb una cota de neu entre els 100 i els 300 metres, segons informa el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).

/ M.C

/ M.C

/ M.C

/ M.C

/ M.C

/ M.C

/ M.C

/ M.C

/ M.C

Neva a Sabadell: l’alerta s’estén fins a mitja tarda

Comentaris
To Top