Oci i cultura

Sharonne es queda a les portes de la final del Benidorm Fest amb una actuació icònica

No va poder ser. L’artista sabadellenca Sharonne es va quedar a les portes de la gran final del Benidorm Fest 2023, certamen que serveix per escollir el representant d’Espanya a la pròxima edició d’Eurovisió. En la semifinal, celebrada aquest dimarts a la nit, la drag-queen va quedar en sisena posició, plaça que no donava bitllet d’accés per a l’última cita.

Sharonne, nom artístic de Cristóbal Garrido, va defensar amb l’energia i passió habitual el seu tema, Aire. La cantant va deixar un dels moments més simbòlics i comentats de la gala quan, en acabar la seva interpretació, es va treure la perruca, lluint la seva calba.

L’actuació li va permetre sumar 87 punts i rebre el reconeixement del certamen musical, tant per part del públic com per part del jurat. A les xarxes, l’artista sabadellenca també va ser una de les figures que més suport va tenir, especialment per part de seguidors que van aplaudir la seva desimboltura i naturalitat.

Així, Agoney, Alice Wonder, Fusa Nocta i Megara van aconseguir el seu passi a la final, que tindrà lloc el pròxim dissabte a Benidorm. Dijous se celebrarà la segona semifinal, amb Alfred Garcia, Blanca Paloma, E’Femme, Famous Oberogo, José Otero, Karmento, Rakky Ripper, Siderland i Vicco. El guanyador serà el representant espanyol a Eurovisió el pròxim mes de maig, a Liverpool.

Comentaris
To Top