Oci i cultura

Qui és Sharonne? La ‘drag-queen’ sabadellenca, a la cursa per anar a Eurovisió

L’artista busca ser protagonista a Eurovisió 2023 després de triomfar al Benidorm Fest

La cursa per representar Espanya a Eurovisió ja ha començat. Entre els aspirants, destaca Sharonne, nom artístic de Cristóbal Garrido, nascut a Sabadell l’any 1976. Després de guanyar la segona temporada del programa Drag Race Espanya, la drag-queen sabadellenca busca ara ser protagonista a la cita eurovisiva del 2023.

El primer pas ja està fet. L’artista es troba entre els 18 escollits per participar al Benidorm Fest, que tindrà lloc el proper 31 de gener, 2 i 4 de febrer a València. El festival servirà per seleccionar el representant de l’Estat per pujar a l’escenari d’Eurovisió.

A la gala de presentació del Benidorm Fest 2023, Sharonne va destacar interpretant dos temes com “Last dance” de Donna Summer i “I wanna dance with somebody” de Whitney Houston.

Sharonne va iniciar la seva carrera artística de ben jove en el món del teatre amateur. De fet, tenia començats uns estudis en administració quan es va decantar definitivament pel món de l’actuació. Va estudiar interpretació a l’Escola TRAM Expressió de Barcelona i dansa a l’Escola de CO&CO de Barcelona.

Comentaris
To Top