Publicitat
Oci i cultura

Flashy Ice Cream guanya el premi Enderrock al millor disc de música urbana amb ‘Aftersun’

flashy ice cream don gelato

Els sabadellencs han estat guardonats amb el Premi de la Crítica

El grup de música Flashy Ice Cream s’ha embutxacat un premi Enderrock pel seu darrer àlbum, Aftersun, aquesta passada nit a l’Auditori de Girona. Els sabadellencs han estat guardonats en la categoria de Millor Disc de Música Urbana amb el Premi de la Crítica.

El guardó s’ha entregat a la 25a gala de la Nit dels Premis Enderrock – Premis de la Música Catalana 2023. La cerimònia, presentada per Andreu Juanola i Alba Riera, ha comptat amb l’actuació de músics destacats del panorama musical català, com Triquell.

En la votació popular, després de diverses rondes, Flashy Ice Cream s’han quedat amb la mel als llavis i, finalment, el premi ha estat per a JazzWoman, amb Atlantis. Pel que fa al Premi de la Crítica, un jurat format per 30 crítics musicals van decidir que Aftersun, del segell discogràfic sabadellenc Delirics, va ser el millor disc de música urbana de l’any passat.

Flashy Ice Cream, format pels vocalistes P. Giancana i Sneaky Flex i el productor DAAX, ja van guanyar un premi Enderrock l’any 2019 per Don Gelato.

Aftersun és un disc vitalista i lluminós, que evoca la platja i la gresca amb amics barrejant trap, reggaeton, electrònica i pop. Per la darrera Festa Major de Sabadell, ja va causar furor. Un estiu perfecte va ser un himne per a molts joves en dies de calor. Hi col·laboren els sabadellencs 31FAM i l’artista emergent Muskaa, a Bona Vida, i també Sexenni a 3/24.

Publicitat
Comentaris
To Top