FESTA MAJOR

Flashy Ice Cream: “Tocar davant de la nostra ‘penya’ és una bogeria”

Flashy Ice Cream

El grup sabadellenc està preparat per actuar a casa seva, Sabadell. Els seus membres prometen que el concert superarà les expectatives

C. Turu, Pol Giancana i Sneaky Flex, membres de Flashy Ice Cream / VÍCTOR CASTILLO

Flashy Ice Cream actuarà aquest divendres a les 23:30 hores a l’Eix Macià. Els seus membres, C. Turu, Pol Giancana i Sneaky Flex, asseguren que el concert superarà les expectatives i animen als sabadellencs a assistir-hi.

El grup ha tingut un estiu atrafegat: ha tocat a diferents festivals. El disc Aftersun, amb la cançó Bona vida com a reclam, ha triomfat entre els seus seguidors.

Què suposa per vosaltres tocar a la Festa Major de la vostra ciutat per segon cop?

Sneaky Flex: Tocar a la Festa Major de Sabadell és el premi al curro que portem aquest estiu. Ara estem més preparats que fa un any.

Pol Giancana: Tenim moltes ganes del concert. Tocar a casa davant de la nostra penya mola molt i és sempre una bogeria.

C. Turu: Veiem a la gent animada, això ens fa estar més il·lusionats.

Què podem esperar del vostre concert?

S. F: Hi haurà molta tralla i molta festa. Això és segur.

P. G: El primer terç del concert serà més dur: hi haurà trap i grill. En els dos terços restants hi haurà electrònica, dance folk, reggaeton. A més, tindrem una pila de col·laboracions. A l’escenari arribaran a coincidir fins a 30 persones. Vindrà molta gent del món de la música urbana.

Els vostres seguidors esperen que canteu la cançó Un estiu perfecte, de l’àlbum Aftersun.

P. G: Doncs aquesta no la cantarem (riu amb ironia). És una de les cançons que més èxit ha tingut.

S. N: Bona Vida també ho està petant molt fort. Està sonant molt a la ràdio i només fa un mes i poc que l’hem tret.

Flashy Ice Cream: “Fent música ‘palmem’ pasta”

Heu tingut uns mesos de juliol i agost molt atrafegats. Flashy es troba en ple creixement?

P. G: Flashy està creixent molt. Mai havíem tingut tants seguidors. La música que toquem és la música del moment, almenys la de la nostra generació, encara que fa cinc anys era inexistent. Ara, en català hi ha una pila de grups. Cada cop és més possible viure de la música urbana, cosa que abans era implantejable.

És el vostre cas?

C. T: Ara mateix no vivim de la música, hem d’anar a poc a poc. Això sí, esprem acabar guanyant-nos la vida d’això. Seria un somni.

Quines novetats prepara Flashy Ice Cream per al futur pròxim?

P. G: Encara no hi hem pensat. Segurament, pujarem un dia al terrat de casa meva, farem un vermut i decidirem què fer en el futur. Sempre ho hem fet així.

C. T: Hem tingut molts bolos i no hem tingut temps de pensar gaire en el tema. No li donarem quatre mil voltes. La nostra manera de fer música és espontània i també volem decidir el nostre futur d’aquesta manera.

Comentaris
To Top