Ciutat

Jesús Rodríguez posa la seva destitució en mans d’un bufet d’advocats

El fins ara regidor Jesús Rodríguez nega les acusacions d’amenaces i coacció a l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés

Jesús Rodríguez, en una imatge d'arxiu / ACN

El fins ara tinent d’alcaldessa Jesús Rodríguez ha deixat el cas de la seva destitució com a regidor en mans d’un bufet d’advocats. Així ho ha expressat en una carta difosa a través de les xarxes socials, en la qual expressa la versió dels fets per defensar la seva honestedat.

Rodríguez assegura que les acusacions que li ha fet l’alcaldessa, Marta Farrés, “són falses”, ja que la sabadellenca afirma que ell la va “amenaçar i coaccionar amb una actitud agressiva”. Li reclama que rectifiqui.

La trencadíssa entre les dues parts té a veure amb la no inclusió de Jesús Rodríguez a la llista del PSC que liderarà Marta Farrés a les pròximes eleccions municipals i, que fa uns dies, ell va proposar a l’alcaldessa una sèrie d’elements a revisar del contracte d’Smatsa, els quals “sembla que no li van agradar”.

Segons ha pogut saber el Diari, l’alcaldessa ja va incorporar els correus electrònics i la documentació que Rodríguez assegura que podrien ser il·lícits en la denúncia que va presentar als Mossos d’Esquadra.

El bufet d’advocats que portarà el cas de Rodríguez és Tortajada Advocats, amb seu a la Torre Millenium de l’Eix Macià. “Utilitzaré tots els mitjans legals per a protegir la meva honestedat”, afirma el regidor cessat.

Comunicat de Jesús Rodríguez by diaridesabadell on Scribd

Comentaris
To Top