Ciutat

Relleu entre sabadellencs al capdavant del programa ‘El matí de Catalunya Ràdio’

Ricard Ustrell substituirà Laura Rosel a partir del 4 de setembre

El matí de Catalunya Ràdio viurà un relleu molt sabadellenc a partir del 4 de setembre. El periodista Ricard Ustrell substituirà la també sabadellenca Laura Rosel al capdavant del programa la pròxima temporada, després de l’estiu, segons ha avançat Nació. El director de Catalunya Ràdio, Jordi Borda, s’ha reunit amb els treballadors aquest dilluns per anunciar-los la decisió de cara a la pròxima temporada. Ustrell, fins ara director de Col·lapse a TV3, tornarà a Catalunya Ràdio, on va dirigir El suplement, entre el 2014 i el 2018. Rosel era la responsable d’’El matí de Catalunya Ràdio’ des del 31 d’agost del 2020.

La incorporació del jove periodista al capdavant del programa insígnia de la ràdio nacional de Catalunya respon a “la voluntat de la direcció de renovar la graella i donar un nou impuls a l’oferta de continguts de l’emissora pública per fer-la més competitiva”, han destacat des de la CCMA en un comunicat.

Ustrell, de 32 anys, serà el periodista més jove que ha assumit el repte de liderar el programa més important de Catalunya Ràdio, amb “l’objectiu de competir amb rigor, originalitat i excel·lència” i “sumar talent jove a l’experiència de l’equip humà de Catalunya Ràdio, amb la responsabilitat i l’orgull de reivindicar l’origen i els valors de l’emissora”.

“Farem ràdio en moviment, sortint de l’estudi per ser allà on calgui ser, sent flexibles, seguint l’actualitat i els interessos de cada territori”, ha destacat Ricard Ustrell, que afegeix: “Volem que el programa sigui original en tots els àmbits, amb una marcada aposta digital, i que cada matí passin coses diferents”.

Experiència en diferents programes i formats

Ricard Ustrell va dirigir i presentar ‘El Suplement’ de Catalunya Ràdio durant tres temporades, amb les millors dades audiència de la cadena en aquella franja, arribant als 638.000 oients a l’EGM desembre del 2017.

Des de llavors, amb la productora La Manchester, Ustrell ha produït formats de televisió informatius i d’entreteniment per a TV3, com Quatre Gats (4 temporades), l’arrencada del FAQS (els 4 primers mesos), Planta Baixa (4 temporades) i Col·lapse (1 temporada) o Living Europa (digital TV3).

A més, ha produït la sèrie documental a la Cadena SER Algo Pasa i ha fet dos documentals per a Movistar, El Triángulo de Sternberg i Ucrania: huir o quedarse (aquest últim també a Filmin) i el documental Binu.

Des de la direcció de Catalunya Ràdio s’agraeix a Laura Rosel la professionalitat demostrada aquestes darreres tres temporades liderant El matí de Catalunya Ràdio.

La periodista Laura Rosel en una imatge d’arxiu / ACN

Comentaris
To Top