Ciutat

Canvis al Calendari d’Advent per Nadal: actualitzats els horaris a Sabadell

llaminer calendari advent

Els personatges únics del ‘Somriu al Nadal’ s’han convertit en icones de la ciutat

El Calendari d’Advent és un dels grans símbols del Nadal a Sabadell. Els personatges únics del Somriu al Nadal s’han convertit en icones de la ciutat, traient un somriure als més petits que no es volen perdre l’espectacle. Després que inicialment l’Ajuntament anunciés que el Llaminer apareixeria a les 19 h cada tarda, finalment el consistori ha fet marxa enrere: serà a les 18.30 h, com l’any passat. De la mateixa manera, la caseta del Llaminer serà a les 18.45 h. Així, es dona resposta a les famílies, que van traslladar les seves opinions sobre la conveniència d’avançar l’horari, tenint en compte que el públic interessat són bàsicament els infants.

El xou serà de l’1 al 24 de desembre, un any més, a la plaça del Doctor Robert, un dels punts neuràlgics de la festivitat nadalenca. El Calendari d’Advent tindrà noves finestres. I pel que fa a l’espectacle Somriu al Nadal, de producció plenament sabadellenca, presenta nous personatges i cinc noves cançons que estaran disponibles a Spotify i a Youtube. Se’n faran més d’una cinquantena de representacions en total, amb talent de quilòmetre zero.

Sabadell celebra el Nadal 2023 amb algunes novetats i talent de quilòmetre zero

Comentaris
To Top