Vallès

Projecte per millorar la B-30 a Cerdanyola

El Ministeri de Transports i Mobilitat Sostenible ha adjudicat un contracte de serveis per 811.383 euros per a la redacció del projecte de seguretat vial en l’àrea d’influència del tram situat a la carretera B-30, entre els punts quilomètrics 6,8 i 8,2 en sentit Girona, al terme municipal de Cerdanyola del Vallès (Vallès Occidental).

El pressupost estimat de les obres és de 20 milions d’euros. El projecte preveu millorar la seguretat vial de l’autovia, amb una rectificació del traçat i dels accessos. L’objectiu de l’obra també és alleugerir la congestió del trànsit en sentit sud, entre l’accés a la C-58 i la sortida cap a la Universitat Autònoma de Barcelona.

L’actuació s’inclou dins del programa de conservació i manteniment de la Xarxa de Carreteres de l’Estat. El Ministeri afirma que ha invertit més de 188,1 milions d’euros des del juny del 2018 a la demarcació de Barcelona en el marc d’aquest programa.

Actuació prevista a la B-30, a Cerdanyola

El punt de la B-30 és una de les reivindicacions dels empresaris després de la posada en marxa del nou tram de la B-40. Les cambres de comerç de Sabadell –i la de Terrassa–, el Ciesc i la delegació de Pimec al Vallès Occidental van entregar una carta conjunta al ministre de Transports i Mobilitat Sostenible, Óscar Puente, per acordar una reunió i exposar els deures pendents.

Els empresaris demanen refer tot el nus entre la C-58, l’AP-7 i la B-30, una actuació que van pactar Estat i Generalitat la setmana passada.

De Sabadell a Madrid: els empresaris entreguen una llista de deures al ministre de Transports

Comentaris
To Top