Diners

El Parc Taulí i l’Embassa’t reben el Premi Xarxa Onion

Han estat els guardonats amb el Premi Onion

/ D. CHAO

El festival Embassa’t i l’hospital de referència a Sabadell, el Parc Taulí, han estat els guardonats amb el Premi Onion, que enguany ha celebrat la setena edició.

L’entrega del premi s’ha celebrat aquest vespre al restaurant Suís, davant prop d’un centenar d’emprenedors de la ciutat. L’elecció de reconèixer al Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí ha estat per “la promoció de l’emprenedoria que duu a terme des de l’Institut d’Investigació i Innovació Parc Taulí, que s’està convertint en una de les incubadores de referència d’empreses emergents del sector salut”, ha assegurat el president de la Xarxa Onion, Arnau Bonada, abans de fer entrega del guardó a la presidenta de la corporació sanitària, Dolors Costa.

Sobre l’Embassa‘t, l’entitat ha decidit reconèixer la seva feina per “ser un bon exemple quan combines passió, joventut, i esperit emprenedor, els somnis es poden convertir en realitat”, ha afegit Bonada. Un projecte nascut ara fa quinze anys, des de la primera edició, i que ha comptat amb la presència dels ideòlegs, els germans Arnau i Pol Solsona.

Comentaris
To Top