ESPORTS

La selecció catalana jugarà contra Panamà a la Nova Creu Alta

sabadell-algesires
La Nova Creu Alta presenciarà un partit internacional. /Lluís Franco

La selecció catalana masculina de futbol tornarà a la Nova Creu Alta més de trenta anys després. La FCF ha pensat en l’estadi creualtenc per al retorn del combinat català després de dos anys d’aturada. En les últimes hores, a més, s’han confirmat més detalls sobre el duel. Segons ha avançat Rac1, el rival serà la selecció del Panamà i el partit es disputarà finalment el dimecres 29 de maig, la setmana després del final de la lliga a Primera Federación.

Amb encara la confirmació oficial definitiva pendent, tot fa indicar que el futbol internacional tornarà a la Nova Creu Alta amb un amistós de nivell entre Catalunya i un combinat que va ser mundialista el 2018 i finalista a la darrera Copa Oro disputada el 2023. En total, la selecció masculina absoluta ha jugat set vegades a Sabadell, totes elles contra el Centre d’Esports. Sis van ser a la vella Creu Alta (1926, 1932, 1933 -en dues ocasions- i 1942) i la visita més recent va ser el 26 de desembre del 1990, ja a la NCA.

La Nova Creu Alta, molt a prop d’acollir un amistós de la selecció catalana

Comentaris
To Top