Ciutat

Joan Mena reclama responsabilitats a Endesa pels talls a Torre-romeu

El diputat Joan Mena / CEDIDA

El diputat al Congrés i exregidor de l’Ajuntament, Joan Mena, ha reclamat responsabilitats a Endesa pels talls de llum que han afectat els veïns de Torre-romeu. En una piulada, Mena mostra una fotografia amb la resposta a la petició que va fer ell per preguntar per les avaries.

Els veïns denuncien que durant el mes d’agost s’han produït diferents episodis d’interrupció de subministrament o de subministrament irregular, una situació que els veïns i veïnes d’aquesta zona pateixen des de fa anys, i estan pressionant a Endesa perquè restableixi el servei el més aviat possible.

En la resposta per escrit, amb data de 31 d’agost, Endesa contesta Mena assegurant no tenen constància “en la data i el lloc que indica de cap anomalia en el subministrament elèctric”.  Per aquest motiu, Mena afirma a Twitter que “no és una bona estratègia negar dues avaries de 50 hores que afecten a més de 800 persones a Torre-romeu”, i recorda : “Pagueu perjudicis a comeciants i veïns i substituiu el transformador que és vostra responsabilitat”. En aquest sentit, el diputat d’En Comú Podem afegeix que el el rebut de la llum puja però “barris sencers es desatenen”.

La companyia elèctrica, a través del perfil Endesa Clientes, també ha repost la piulada disculpant-se per “les molèsties ocasionades” ocasionades i demanant-li que es posi en contacte amb un missatge directe.

Comentaris
To Top