Ciutat

Acord per una nova estació transformadora a Torre-romeu

Endesa s’ha compromès a eliminar l’estació transformadora problemàtica i a posar-hi una de nova

Imatge d'arxiu del Centre Civic de Torre-Romeu / DIARI DE SABADELL

La part baixa del barri de Torre-romeu fa setmanes que pateix talls de llum, però sembla que la situació podria sol·lucionar-se aviat. Endesa s’ha compromès a eliminar l’estació transformadora de mitjana tensió problemàtica, de 11.000 volts, i a posar-hi una de nova de 25.000 volts i 800 kilowatts. La màxima potència que pot tenir una estació de mitjana tensió.

Així ho van comunicar dijous representants de l’Ajuntament al prop d’un centenar de veïns del barri amb qui es van reunir per explicar les converses mantingudes amb l’empresa. Hi van participar els regidors Xavier Guerrero, d’Espai Públic; Glòria Rubio, del Districte 7; i la tinenta d’alcalde i regidora de Comerç, Marisol Martínez.

Endesa considera que amb la nova estació n’hi haurà prou per cobrir sense problemes els requeriments d’electricitat de Torre-Romeu. “Ara falta per concretar la ubicació concreta de la nova estació, cosa que es decidirà ben aviat”, ha indicat el consistori en un comunicat. L’Ajuntament ha explicat que està acompanyant els veïns en la reclamació per les pèrdues ocasionades pels talls durant el mes d’agost i en la tramitació una sol·licitud al departament tècnic de la companyia mitjançant l’Oficina del Consumidor.

Comentaris
To Top