Ciutat

Centenars de famílies celebren l'arribada de la primavera a la Festa BBVA de la Primavera

Més de 7.000 persones han assistit a la 22a Festa BBVA de la Primavera

Nens i nenes retallant la seva cresta de gall de feltre / LLUÍS FRANCO

La primavera ha arribat per quedar-se. Més de 7.000 persones han celebrat l’arribada de l’estació amb la 22a Festa BBVA de la Primavera. La masia Can Deu ha omplert tots els seus espais d’activitats per la família aprofitant el sol d’aquest diumenge.

Un cop iniciada la festa, una de les primeres coses que volien fer els nens i nenes era crear la seva diadema amb una cresta de gall de feltre. A partir d’aquí centenars de nens i nenes, ara disfressats de galls, corrien activitat rere activitat sense perdre el temps. L’atracció més especial de la festa, però, ha estat la visita als animals de la granja on tothom ha pogut conèixer i tocar gallines i porcs entre altres animals.

Després de la visita a la granja i aprofitant que la setmana santa ja és a prop, tocava personalitzar un ou de pasqua. Pinzell en mà i amb ajuda dels pares i mares, els més petits han deixat anar la seva imaginació creant autèntics quadres sobre la superfície dels ous. Les seves petites creacions han passat de seguida a mans dels pares ja que encara quedaven moltes coses per fer. Gimcanes, laberints, cercles de percussió o espectacles teatrals eren només algunes de les activitats disposades al llarg del recinte.

El gestor de l’Espai de Natura Fundació 1859 Caixa Sabadell, Hilari Teixidor, assegura que aquest any la participació de les famílies supera la d’anys anteriors. “Cada cop som més”,admet Teixidor. Els concursos de fotografia i dibuix infantil han aplegat un any més centenars de nens que han volgut demostrar les seves habilitats. La novetat d’enguany ha estat el concurs de pintura ràpida, que ha tingut una molt bona rebuda per part dels més petits.

A mesura que les hores passaven i arribava el migdia, les famílies han necessitat descansar per agafar forces. Les famoses food trucks no han sigut les úniques que venien begudes i menjar al públic. Diferents entitats culturals sabadellenques han aprofitat la festa per oferir un petit tast dels seus àpats més tradicionals. En un mateix espai es podia tastar el té marroquí que dispensava l’Associació Anaruz Afrika, el tradicional arròs amb carn de l’Associació Mujeres Gineanas o bé pinxos d’escalivada pels menys atrevits. La festa ha acabat a les dues del migdia, just a temps per a poder escapolir-se de les pluges; a l’abril no tot és bon temps.

Galeria: La 22a Festa BBVA de la Primavera trepitja amb força la Masia de Can Déu

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top