Ciutat

Talen tres pins amb risc de caure al parc del Taulí de Sabadell

Els arbres del parc del Taulí / AJUNTAMENT DE SABADELL

Aquest dilluns s’han talat tres pins a la plaça del Taulí de Sabadell, situat a tocar del carrer Vilarrubias. L’Ajuntament ha programat de forma urgent aquesta actuació després de comprovar que hi havia risc que caiguessin en un moment o altre.

Aquesta tala és fruit de les inspeccions de seguretat fetes a l’arbrat municipal després de les ventades del passat 13 i 21 de desembre, que van provocar que diversos arbres es moguessin o se’n trenquessin les arrels. Aquells fets van provocar, així mateix, que caiguessin més de 20 exemplars a diferents punts de la ciutat.

De resultes de les ventades, l’Ajuntament ja va talar, per motius de seguretat, diferents arbres a l’avinguda de Pablo Iglesias, al parc del Nord i al carrer del Puig de la Creu.

Els treballs d’inspecció s’han prioritzat en funció del seu potencial risc, de manera que s’han revisat de forma preferent els que hi ha situats a les zones properes a centres escolars i en espais d’alta afluència, a més dels exemplars que tenen més capacitat de causar danys en cas de caiguda.

Comentaris
To Top