Publicitat
Ciutat

S’inaugura el Pessebre de la Ciutat a la plaça Sant Roc

Es tracta d’una creació de 360 graus feta de fusta preparada per la intempèrie i amb plafons de porexpan i poliestirè

L'Obra, davant de l'Ajuntament/ LLUÍS FRANCO

L’Agrupació de Pessebristes de Sabadell i l’Ajuntament han donat el tret de sortida al Pessebre de la Ciutat, situat a la plaça de Sant Roc. S’ha presentat la inèdita obra en un acte aquest dissabte amb prop de 40 assistents, però amb aforament limitat. El pessebre, que es podrà visitar fins al dia 6 de gener, ha estat elaborat per més de deu membres de l’Agrupació Pessebrista, sota la direcció tècnica de Jordi Portolés.

El pessebre, vist des de la plaça/ LLUÍS FRANCO

Es tracta d’una creació de 360 graus feta de fusta preparada per la intempèrie i amb plafons de porexpan i poliestirè. Les figures, importades d’Itàlia, tenen una alçada d’1,25 m i l’estructura és de 6 metres d’amplada i 10 metres de llargada. Paral·lelament, al vestíbul de l’Ajuntament també s’hi ha instal·lat una maqueta del Pessebre de la Ciutat, la qual també es podrà visitar.

L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, ha agraït als pessebristes el seu “treball, esforç i dedicació en l’obra”. “Aquest pessebre ens farà recordar que el Nadal d’enguany serà més especial que mai” ha afirmat. D’altra banda, Francesc Bartolomé, president de l’Agrupació de Pessebristes de Sabadell, s’ha mostrat orgullós de la creació. “Hem fet una obra d’art i l’oferim com a regal als sabadellencs i sabadellenques”. A més, ha explicat que l’Agrupació manté els tres valors de cada any: il·lusió, compromís i solidaritat.

Francesc Bartolomé pren la paraula durant l’acte/ LLUÍS FRANCO

D’altra banda, la Mostra de Pessebres que any rere any organitza l’Agrupació de Pessebristes aquest any no s’està a la seu de l’Acadèmia Catòlica del carrer de Sant Joan, sinó que les 36 escenes que en formen part queden distribuïdes en comerços i llocs emblemàtics de la ciutat. La mostra, que compta amb la col·laboració de diverses associacions de comerciants, es podrà veure fins al 9 de gener.

Publicitat
Comentaris
To Top