Publicitat
Ciutat

Robatori de mòbils durant la nit a la botiga Intecat de la Rambla de Sabadell

Els Mossos d'Esquadra investiguen el robatori aquesta matinada de dilluns a la botiga Intecat, especialitzada en productes de la marca Apple, a la Rambla de Sabadell.

L'avís s'ha rebut a les 1.39 h, després que hagi sonat l'alarma antirobatori de l'establiment. Segons han detallat fonts de la investigació, els lladres han trencat els vidres de l'aparador amb una tapa de claveguera, per, acte seguit, accedir a l'establiment i endur-se els telèfons que hi havia a l'exposició al públic.

Robatori a la botiga Intecat de la Rambla / D.S.

En menys d'una setmana, és el segon robatori que es produeix a la zona. La matinada de dijous passat, 18 de febrer, cinc homes van encastar un cotxe contra l'aparador de la joieria Grau i es van endur milers d'euros en articles. Segons els primers indicis, no es tracta del mateix modus operandi que han utilitzat els lladres de l'Intecat.

VÍDEO: Encastament i robatori de matinada en una joieria de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top