Ciutat

VÍDEO: Encastament i robatori de matinada en una joieria de Sabadell

Un grup dedicat als robatoris ha impactat un cotxe aquesta matinada contra la Joieria Grau, situada al Passeig de Manresa, 41, per robar contingut valorat en milers d’euros en qüestió de segons. Cinc homes estarien implicats en el robatori, comès minuts abans de les 6 h d’aquest dijous amb un vehicle BMW negre.

En el següent vídeo, al qual ha tingut accés aquest Diari, es poden veure els últims instants del robatori. El cap del grup escridassa la resta per marxar i tots fugen amb un altre vehicle, un Seat Leon vermell, cap a la Rambla. En les imatges es pot veure com el grup criminal, amb la cara tapada i vestimenta per no deixar empremtes, s’endú diverses bosses plenes de joies. Els propietaris de l'establiment estan calculant el valor total del robatori.

“Ha estat un cop molt fort, un xoc molt gran. I després en dos minuts s’ho havien endut tot”, apunta una testimoni presencial dels fets. La policia catalana i la Policia Municipal han arribat al lloc instants després, alertades pels veïns, per l’alarma i per un conductor de TUS que, tal com es veu en el vídeo, circula pel lloc dels fets.

Els dos vehicles utilitzats, el BMW i el Seat, havien estat prèviament robats. Els agents de la Policia Municipal han pogut localitzar els autors del robatori durant la fugida i els han seguit fins a l’autopista, però no han pogut aturar-los. Mossos d’Esquadra amb la policia científica s’encarreguen de la investigació dels fets per identificar els autors.

Dos operaris, reparant l'aparador de l'establiment / ACN

El tercer robatori en poc temps

És el tercer robatori per encastament que es produeix a la zona en pocs mesos. El 17 de desembre, amb el mateix modus operandi, uns lladres van robar a la Perfumeria Júlia del Passeig de la Plaça Major articles per valor de 30.000 euros, en plena campanya de Nadal. Van actuar al voltant de les 5.45 h, també eren cinc homes, amb bosses, i van saquejar l'establiment amb un parell de minuts.

L'endemà, també cap a les 6 h, es va produir un altre robatori per encastament, en un establiment situat a uns metres. Un cotxe es va estavellar contra l'aparador de la botiga de fotografia Monistrol amb la intenció de robar articles de l'interior. Un policia ho va evitar. El vehicle utilitzat era, també, un BMW.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top