Ciutat

Uns lladres saquegen 30.000 euros en productes d'una perfumeria en dos minuts

Robatori Perfumeria Júlia / ACN

Un cotxe s'ha estavellat aquesta matinada contra l'aparador de la botiga de Perfumeria Júlia, del passeig de la Plaça Major de Sabadell, al voltant de les 5:45 h. Aleshores, cinc homes, amb bosses, han robat nombrosos productes de l'establiment en només un parell de minuts. El grup tenia el mètode d'actuar organitzat. Els propietaris calculen que els lladres s'han endut uns 30.000 euros en productes.

Des de l'establiment apunten que els lladres han robat productes i marques molt determinades, la qual cosa indica que els perfums seran revenuts durant la campanya nadalenca, en què aquests articles són un dels regals habituals. Les càmeres de seguretat han enregistrat els fets, i els Mossos d'Esquadra ja estan investigant les imatges.

L'establiment lamenta les destrosses que el robatori ha ocasionat al local. Durant el matí de dimecres, han estat realitzant inventari dels articles sostrets. Perfumeria Júlia romandrà tancat durant el dimecres, la qual cosa els deixa sense un dia sencer de campanya nadalenca. Dijous confien a poder obrir.

L'aparador va quedar destrossat a causa del robatori / ACN

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top