Ciutat

Intent de robatori amb encastament en una altra botiga del Passeig

Aparador de la botiga Monistrol, totalment destrossat pels lladres / D.S

Amb el mateix modus operandi que van saquejar productes de la Perfumeria Júlia per valor de 30.000 euros, han intentat robar en un establiment comercial del passeig de la plaça Major, només 24 hores després i a uns metres de l’últim lloc. El matí de dijous, al voltant de les 6 h, un cotxe s’ha encastat contra l’aparador de la botiga de fotografia Monistrol amb la intenció de robar articles de l’interior. Els Mossos d’Esquadra sostenen que es tracta del mateix grup de lladres.

Aquesta vegada, però, un agent de Policia Municipal ho ha evitat. Circulava a peu pel Passeig quan ha vist que el grup de lladres -set homes, amb passamuntanyes- estavellaven un cotxe d’alta gamma, un BMW X6, contra l’aparador de la botiga. Quan el policia els ha cridat l’alto, el grup ha fugit del lloc dels fets precipitadament, a alta velocitat. No s’han pogut endur res, però han causat múltiples destrosses a la botiga. El cotxe ha estat vist fugint en direcció a Barcelona, passat l’aeroport de Sabadell.

La botiga Monistrol ha pogut tornar a obrir, el mateix dijous / D.S

Els propietaris de la botiga lamenten els danys causats al local, l’entrada del qual ha quedat totalment destrossada. L’encastament del cotxe ha trencat el vidre de l’exterior, les persianes, productes exposats i, fins i tot, ha malmès la façana de l’edifici. La botiga ha pogut obrir el matí de dijous.

L’objectiu, una altra vegada la perfumeria?

L’objectiu dels lladres hauria estat, una altra vegada, la Perfumeria Júlia, a la qual van sostreure 30.000 euros en dos minuts, dimecres a les 5.45 h. L’establiment, però, tenia un guàrdia de seguretat contractat per vigilar l’entrada al local, que amb els desperfectes va quedar més exposada. Els lladres, en veure que la perfumeria estava vigilada, han canviat d’objectiu a últim moment i han encastat el cotxe contra l’aparador del costat, la botiga de fotografia Monistrol. Ha estat en aquest moment quan un agent de Policia Municipal ha actuat per evitar un segon robatori.

Segons ha pogut intuir un dels testimonis per les veus i el físic dels lladres, malgrat que anaven coberts amb un passamuntanyes, es tractaria d’homes joves. Els Mossos d’Esquadra estan investigant les imatges enregistrades dels fets.

Uns lladres saquegen 30.000 euros en productes d’una perfumeria en dos minuts

La Perfumerís Júlia, l’endemà del robatori / D.S

Comentaris
To Top