Ciutat

Una vaga indefinida a Correus deixa sense servei postal la zona nord

Treballadors de la UR4 de Correus durant la primera vaga

15 barris de Sabadell no rebran el correu ordinari de forma indefinida. Els treballadors de la Unitat de Repartiment 4 (UR4) –situada al carrer de Guadarrama– han convocat avui una vaga indefinida per reclamar la contractació de més personal per cobrir les zones de repartiment. “No arribem a tot arreu, la càrrega de feina és molt elevada. I hi ha retards que superen els 10 dies”, sostenen fonts de la UR4.

La mobilització aturaria a partir el repartiment als barris que ja estan afectats. Es tracta de la Concòrdia, Can Rull, Cifuentes, Can Llong, Castellarnau, la Serra d’en Camaró, Ca n’Oriac, San Julià, la Plana del Pintor, Can Deu, la Roureda, Can Llong, Torreguitart, el Torrent del Capellà i Hostafrancs. Segons les dades que han facilitat els treballadors, afectarà més de 70.000 veïns.

Actualment, el servei postal universal està patint retards als barris de Can Rull, Castellarnau, Can Deu, Torreguitart i la Concòrdia, segons han denunciat alguns afectats al D.S. i han confirmat treballadors de Correus. La raó, segons els repartidors de l’empresa pública estatal, és la “manca de personal” i la “sobrecàrrega” que pateix la UR4, que dona servei a aquests barris. Fonts de Correus, però, asseguren que l’empresa compleix amb els terminis a Sabadell. Treballadors d’aquesta unitat ho desmenteixen: “La prefectura no ens respon amb més contractació”, sostenen.

La vaga indefinida anirà acompanyada de mobilitzacions. Fonts de la unitat afirmen que es concentraran cada dia (i fins que hi hagi contractació de més personal) davant de la unitat de Ca n’Oriac i faran un recorregut per tots els barris afectats. Demà es mobilitzaran als jutjats de Sabadell i dijous, davant de l’Ajuntament de Sabadell.

Denuncien retards de fins a dotze dies en el servei postal

Comentaris
To Top