Ciutat

S'incendia un contenidor al costat de la Torre de l'Aigua i genera una gran fumerada

Els Bombers de la Generalitat han apagat un incendi aquest migdia, a les 14:02 h, en un contenidor d'escombraries al costat de la Torre de l'Aigua a Sabadell, que havia generat una gran fumerada que s'ha estès per diversos carrers de la ciutat. Com es pot veure en la imatge inferior, el fum ha arribat fins a la Gran Via. El vehicle que estava al costat del contenidor ha quedat parcialment malmès. Així i tot, no s'ha hagut de lamentar cap ferit.

La fumerada de l'incendi ha arribat fins a la Gran Via / D.S.

S'han desplaçat fins al lloc dels fets una unitat de Bombers i una de Mossos d'Esquadra. L'incendi ha generat força expectació i els agents han hagut d'acordonar la zona. La policia està estudiant les possibles causes de l'incendi.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top