Publicitat
Diners

Columat i Haddock, de Sabadell, seleccionades per una acceleradora d’empreses

Dues ‘startups’ sabadellenques, Columat i Haddock, han estat seleccionades per Lanzadera, l’acceleradora d’empreses de Juan Roig (president de Mercadona), i, per tant, gaudiran d’assessorament i suport per desenvolupar els seus projectes. Són dues de les 70 empreses seleccionades en aquesta nova ronda, entre un miler de ‘startups’ centrades en la tecnologia i la sostenibilitat. Columat ha creat un servei de recollida de la compra mitjançant taquilles intel·ligents, amb i sense control de temperatura, que permet optimitzar la logística i reduir l’impacte ambiental.

La taquilla intel·ligent creada per Columat / CEDIDA

Columat és obra de Georgina Coll i Albert Bladas. “Ha estat una sorpresa… i és una oportunitat”, valora Coll. “Ens ajudarà a madurar, créixer i donar-nos a conèixer. El 80% de les ‘startups’ de Lanzadera creix ràpid”. Haddock ha estat triada per una aplicació -única a Espanya- que digitalitza i millora les operacions en el sector de la restauració, optimitzant processos, reduint costos, estalviant temps…

És una idea d’Arnau NavarroPol Rosell i Carlos Marchal, creadors d’un software que aporta una visió general del negoci amb el suport d’intel·ligència artificial, utilitzat ja per més de 300 establiments. Què suposa Lanzadera? “En primer lloc -explica Navarro- formar part d’una gran comunitat de ‘startups’ amb la qual podem interactuar i créixer. En segon, tenir a disposició un mentor que ens guia, aconsella i ajuda a ser més eficients”.

Publicitat
Comentaris
To Top