Ciutat

Pares i fills gaudeixen de la plantada de Gegants

Els Gegants i Grallers de la Creu Alta, en el seu pas per l'escola de la Creu Alta / VICTÒRIA ROVIRA

Els Gegants i Grallers de la Creu Alta han organitzat aquest migdia una plantada de Gegants pels carrers del barri de Sabadell, com a activitat dins de la Fes-te Gran. Pares i fills han gaudit de l’actuació, que ha durat una mica més d’una hora. Molts dels infants era el primer cop que assistien a una plantada de gegants i molts d’ells han perdut la por després de veure’ls ballar. L’alegria i els somriures han sigut força destacables tot i el dia ennuvolat.

La plantada ha generat una gran expectació entre les famílies de la Creu Alta / VICTÒRIA ROVIRA

L’actuació ha començat al pati de Ca l’Estruch, on la Gràcia i l’Anselm, els dos gegants escollits, han ballat i saltat davant l’atenta mirada d’una cinquantena llarga de persones. Els grallers tocaven cançons i els assistents aplaudien cada cop que els gegants donaven una volta en si mateixos. Al principi, els més petits no s’hi apropaven massa i preferien estar a prop dels pares, però a poc a poc han agafat confiança i han acabat ballant al seu costat.

Després, els Gegants i Grallers de la Creu Alta han decidit sortir i fer una volta pels carrers del barri. Primerament, han baixat fins a la plaça Lluís Casassas, després han pujat carrer Pi i Margall i, finalment, han acabat a la plaça de la Creu Alta. Alguns cops, fins i tot, han aturat el trànsit per fer ballar als gegants a l’asfalt. Sens dubte, la plantada ha tingut un ambient familiar i, a la vegada, festiu.

Pares i fills han gaudit de l’espectacle / VICTÒRIA ROVIRA

Els Trabucaires desperten Sabadell

Així mateix, avui també han actuat els Trabucaires de Terrassa i de la Creu Alta ‘Els Federins’, que han realitzat una galejada aquest matí. Aquesta tarda, a més, Esbart Sabadell Dansaire organitzarà una actuació de sardanes, i al vespre, els diables del barri posaran punt final a la festa major.

Les galejades dels trabucaires animen la Festa Major de la Creu Alta

23 artistes deixen la seva empremta en el Concurs de Pintura Ràpida

Prop de 1000 persones participen en una bicicletada popular

Comentaris
To Top