Ciutat

Els sabadellencs de 30 a 39 anys ja poden demanar cita per a la tercera dosi contra la Covid

El temps necessari per rebre la dosi de reforç des de l’anterior dosi s’ha reduït de sis a cinc mesos

Una infermera prepara dosis de la vacuna a la Pista / VICTÒRIA ROVIRA

El Departament de Salut ha obert aquest divendres el calendari de cites per a la dosi de reforç de la vacuna contra la Covid de les persones d’entre 30 i 39 anys. Es pot fer a través del web VacunaCovid.

Salut ho ha anunciat després que la Comissió de Salut Pública aprovés aquest mateix dijous la vacunació amb la tercera dosi de les persones d’entre 18 i 39 anys. Catalunya havia fet justament aquesta petició a l’Estat i, un cop atesa, el departament ha decidit començar per la franja de 30-39.

El temps necessari per rebre la dosi de reforç des de l’anterior dosi s’ha reduït de sis a cinc mesos, com s’havia reclamat des de Salut.

Publicitat
Comentaris
To Top