Ciutat

Aprovades les obres per adequar el nou local d’Acció Social al sud de Sabadell

El nou espai permetrà millorar l’atenció dels ciutadans i l’espai dels professionals

El local d’Almogàvers és cantoner amb Francesc Casañas / LLUÍS FRANCO

L’Ajuntament de Sabadell va aprovar ahir dilluns el projecte d’obres per obrir un nou Centre de Serveis Socials al sud, concretament en un local de planta baixa entre el passeig dels Almogàvers i el carrer de Francesc Casañas. El consistori va llogar el local el novembre passat i està previst que entri en funcionament a finals d’any.

El Govern destinarà 312.630 euros als treballs d’adequació de l’espai, que han de permetre donar una millor atenció a la ciutadania i millorar les condicions de treball dels professionals que hi treballen.

Les obres consistiran, entre d’altres, en l’aïllament tèrmic i acústic del local, la creació de diferents estances amb envans per garantir la privacitat de les persones usuàries, l’habilitació de despatxos, sales de reunions i serveis. Tot plegat per dotar l’espai de les condicions necessàries per oferir una atenció adaptada a les necessitats de la ciutadania, en condicions de qualitat i confidencialitat, tot garantint alhora als professionals espais per dur a terme la seva tasca de manera còmoda i funcional.

El Centre de Serveis Socials del Sud se sumarà als quatre espais que ja funcionen actualment dins aquesta xarxa a Torre-romeu, Can Puiggener, Can Llong i al centre cívic Josep Maria Plans de Can Deu. Paral·lelament, s’està habilitant un altre espai a la plaça de la Sardana pel sector Centre.

L’Ajuntament lloga dos locals a l’oest i al sud per ampliar els equipaments propis d’Acció Social

Comentaris
To Top