Ciutat

L’Ajuntament de Sant Quirze exigeix a la Generalitat que tanqui la discoteca Waka

Sant Quirze exigeix el tancament de la discoteca després d’una nova agressió sexual

L'exterior de la discoteca Waka, en una imatge d'arxiu

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha demanat aquest dimarts a la Generalitat que ordeni el tancament de la discoteca Waka, que es troba a l’espai de la Zona Hermètica i a tocar de Sabadell, després que diumenge es registrés un nou cas d’agressió sexual a l’interior de l’establiment.

El consistori destaca que en el darrer any s’hi han fet 160 actuacions policials, s’hi han registrat 46 agressions i s’ha detingut 36 persones, tres de les quals per violació. És per aquest motiu que, en un comunicat, el consistori considera “intolerable que la Generalitat segueixi permetent una activitat on les agressions sexuals són reiterades”. En aquest mateix sentit, s’interroguen: “Què més ha de passar perquè l’autoritat competent actuï?”.

Pel que fa a la víctima, li traslladen tot el seu suport i s’ofereixen per assessorar-la o acompanyar-la en tot allò que necessiti. Els Mossos d’Esquadra la van assistir després dels fets. Segons han informat fonts policials, els porters van identificar el presumpte autor de la violació i ara la policia catalana el busca.

Denuncien una nova agressió sexual a la discoteca Waka Sabadell

Comentaris
To Top