Publicitat
Diners

Xaluca Tours, Verónica Fisas i la Fundació Impulsa, guanyadors dels Premis Cambra 2022

L’empresa sabadellenca especialitzada en viatges al Marroc, Xaluca Tours, la consellera delegada de Natura Bissé Group, Verónica Fisas, i la Fundació Impulsa han resultat guanyadors dels Premis Cambra Sabadell 2022. Aquest dijous, 20 d’octubre, tindrà lloc l’acte de lliurament dels guardons, que serà presidit pel secretari d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat, Albert Castellanos.

Així mateix, l’esdeveniment es durà a terme a l’auditori i jardins de la Fundació 1859 Caixa Sabadell. Prop de 300 persones, entre empresaris, alcaldes i representants del sector polític, econòmic, social i d’institucions de Sabadell i de la comarca, han confirmat la seva assistència.

Lluís Pont, fundador de l’empresa Xaluca Tours, rebrà el Premi al Mèrit Empresarial. La CEO de Natura Bissé Group, Verónica Fisas, recollirà el Premi a la Trajectòria Personal i Empresarial. Finalment, el president de la Fundació Impulsa, Carles Cuyàs, rebrà el Premi a la Trajectòria d’una Entitat.

Imatge dels dos socis de Xaluca Tours, Lluís Pont i Tayeb Ettaiek / CEDIDA

Lideratge en femení

Enguany, la Cambra de Comerç de Sabadell dedica els Premis Cambra al lideratge en femení a l’empresa i per aquest motiu precedirà al lliurament dels premis una conversa entre la consellera delegada de Pastissart, Núria Betriu, i la CEO de Vallformosa, Marta Vidal, amb la moderació de la periodista Xantal Llavina.

Lliurats els Premis Cambra en un acte ple de personalitats del sector empresarial i polític


Per la seva banda, el president de la Cambra de Sabadell, Ramon Alberich, es mostra orgullós de la celebració de l’esdeveniment. “És un honor poder lliurar aquests premis en el marc d’un acte molt rellevant per a l’entitat i reunir, a més, als principals agents econòmics de la demarcació”, afirma. La vetllada està patrocinada per Banc Sabadell i Ekon, entre altres.

Imatge de membres de la Fundació Impulsa / CEDIDA

A què es dediquen les empreses premiades?

En primer lloc, Xaluca Tours, que rebrà el Premi al Mèrit Empresarial, és una empresa sabadellenca especialitzada en viatges al Marroc nascuda ara fa 17 anys. En aquest període de temps, els seus dos socis, Lluís Pont i Tayeb Ettaiek, han aconseguit que l’agència esdevingui en un dels grups hotelers líders a la zona del sud del país nord-africà.

En segon lloc, Verónica Fisas, qui serà guardonada amb el premi a la Trajectòria Personal i Empresarial, és la consellera delegada de Natura Bissé Group. Ella, que és llicenciada en Dret, va iniciar molt jove la seva carrera a l’empresa familiar, liderant l’expansió internacional de la filial als Estats Units l’any 2001. El 2008 va tenir lloc el relleu generacional a la companyia i va passar a ser-ne la CEO. Des que està al càrrec, la firma s’ha consolidat com a referent mundial a la indústria de la bellesa i el benestar.

Imatge de la CEO de Natura Bissé Group, Verónica Fisas / CEDIDA

I, en tercer lloc, la Fundació Impulsa, que rebrà el Premi a la Trajectòria d’una Entitat, té la missió de promoure la igualtat d’oportunitats entre els joves acompanyant-los en la seva formació i creixement personal, amb el suport de persones i organitzacions del territori, en especial del teixit empresarial. En només set anys la Fundació ja ha aconseguit becar 470 estudiants amb dificultats socioeconòmiques.

Publicitat
Comentaris
To Top