Oci i cultura

La sabadellenca Montse Sanfeliu, nominada a un premi Goya i a dos Gaudí

La sabadellenca Montse Sanfeliu / cedida

Està nominada per la seva feina a ‘Los renglones torcidos de Dios’ i a ‘Malnazidos’

Al mig, la sabadellenca Montse Sanfeliu als premis Gaudí / cedida

La maquilladora sabadellenca Montse Sanfeliu ha estat nominada a dos premis Gaudí, en la categoria de millor maquillatge i perruqueria. Opta al guardó juntament amb Carolina Atxukarro per la feina a Los renglones torcidos de Dios i amb Jesús Martos per a Malnazidos. La gala de la 15a edició dels premis, en què és favorita Alcarràs, se celebrarà el diumenge 22 de gener, a la Sala Oval del Museu Nacional d’Art de Catalunya.

La sabadellenca podria endur-se una altra alegria poc després, ja que també ha estat nominada a un premi Goya, en la mateixa categoria, pel treball a Los renglones torcidos de Dios. Aquests guardons s’atorgaran al Palau de Congressos i Exposicions FIBES de Sevilla, Andalusia, l’11 de febrer. As bestas i Modelo 77 són els films que parteixen amb més números per a ser guardonats, ja que tenen 17 i 16 nominacions, respectivament.

Montse Sanfeliu ja sap què és participar en una producció reconeguda amb un Gaudí i un Goya, tot i que no té cap dels dos premis amb el seu nom. El 2016 va treballar com a maquilladora a la pel·lícula d’Isabel Coixet Ningú no vol la nit, amb Sylvie Imbert.

Comentaris
To Top