Ciutat

S’incendia un contenidor a prop de l’Hospital Parc Taulí

Incendi d’un contenidor als entorns de l’Hospital Parc Taulí. Aquest diumenge a la nit, passats uns minuts de les 21h, es registrar un incendi de contenidor. La ràpida actuació va evitar que les flames s’estenguessin.

El foc es va localitzar en un contenidor de rebuig. L’arribada d’efectius de la Policia Municipal de Sabadell i dels Bombers va servir per retirar d’altres del voltant i arraconar l’afectat. L’incendi es va sufocar ràpidament i no va tenir més afectació.

Els Bombers han precisat que una de les possibilitats de les flames hauria estat material incandescent abocat a l’interior com ara, restes de cendra de xemeneies i en contacte amb d’altres residus hauria cremat. I, de fet, han precisat que al llarg de diumenge van fer d’altres actuacions com aquesta a Castellar i Sant Llorenç Savall, entre altres localitats i punts de la capital vallesana.

El tinent d’alcaldessa, Jesús Rodríguez, va apuntar que alguns dels casos de crema de contenidors a la ciutat no eren “actes vandàlics sinó imprudències”. En aquesta línia especificava, a més de sobres de xemeneies per escalfar la llar, restes de barbacoa.

Comentaris
To Top