ESPORTS

El tècnic del Sabadell, Miki Lladó, s’exposa a una duríssima sanció

Miki Lladó al Nuevo Pepico Amat diumenge passat / Lluís Franco

Podria arribar a sis o fins i tot més partits. El tècnic del Centre d’Esports, Miki Lladó, s’exposa a una duríssima sanció del Comitè de Competició per les seves declaracions de diumenge passat en roda de premsa oficial després del partit al Nuevo Pepico Amata davant l’Eldense.

Les seves al·lusions al col·lectiu arbitral, la Federació i el patrocinador del club eldenc entren de ple en l’anomenat Codi Disciplinari intern de la RFEF i en aquests casos, la sanció mínima és de quatre partits a la qual s’haurien d’afegir els dos per l’expulsió i redacció de l’acta.

El periodista esportiu, àrbitre i col·laborador de diferents mitjans de comunicació, el sabadellenc i soci arlequinat Joan Fàbregas, ha confirmat al Diari de Sabadell aquesta sensació. “Pot ser el màxim perquè es refereix a tots els estaments possibles i fins i tot es podrien plantejar un càstig exemplar per evitar més casos. D’altra banda, el fet de no ser reincidint ni problemàtic el podria salvar i quedar-se en els 4 partits”.

Entre 4 i 12 partits

L’article 100 del Codi Disciplinari es refereix a les conductes contràries al bon ordre esportiu. La falta greu s’estipula amb una sanció de 4 a 10 partits i una multa entre 602 a 3.006 euros. En un segon apartat, l’article 100 bis, s’especifica que les declaracions a qualsevol mitjà sobre membres del col·lectiu arbitral o dels òrgans de garanties normatives que posin en qüestió la seva honradesa i imparcialitat amb frases de menyspreu, insults o llenguatge ofensiu, seran sancionades entre 4 i 12 partits i una multa entre 601 i 3.005,06 euros en el cas de futbolistes, tècnics, delegats, assistents sanitaris. Miki Lladó entraria de ple en aquest segon apartat. Veurem si pot servir com atenuant la seva ràpida rectificació a través de diferents mitjans i el web del club.

El segon, Gerard Bofill, s’haurà d’asseure a la banqueta davant l’UD Logroñés / Lluís Franco

A l’espera del dictamen del Comitè, que s’hauria de conèixer entre aquest dimecres o dijous de manera oficial -el club podria presentar un recurs-, el seu segon, Gerard Bofill, serà l’encarregat d’asseure’s a la banqueta el pròxim diumenge a la Nova Creu Alta en la ‘final’ davant l’UD Logroñés, que arriba immers en una ratxa nefasta: 15 partits sense guanyar i 6 sense marcar un gol. De moment, continua com a entrenador Natxo González tot i que l’àrea esportiva del club voldria fer un canvi de rumb abans del partit contra els arlequinats. El problema és que el propietari, Félix Revuelta, no vol assumir més despeses i Natxo no sembla disposat a dimitir i perdonar els mesos que queden fins a final de temporada.

Comentaris
To Top