Ciutat

Els Bombers de Sabadell guanyen el XVIII Concurs de Rescat en Accidents de Trànsit

concurs bombers
Imatge del concurs / Cedida

Els Bombers de Sabadell s’han endut el XVIII Concurs de Rescat en Accidents de Trànsit . La cita s’ha celebrat aquesta setmana a les instal·lacions de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC). Gràcies a això, els bombers sabadellencs viatjaran a Sevilla el pròxim mes de juny. A la capital andalusa els espera el XVII Encuentro Nacional de Rescate en Accidentes de Tráfico, organitzat per APRAT (Asociación Profesional de Rescate en Accidentes de Tráfico).

L’acte d’entrega dels guardons ha comptat amb la presència del director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Joan Delort i de la directora de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, Marta Roca. L’han acompanyat l’inspector en cap dels Bombers de la Generalitat, David Borrell, i el cap de l’Escola de Bombers i Protecció Civil de Catalunya, Antoni Rifà, entre d’altres.

A més a més del primer premi, els nostres bombers també han estat valorats com a millor equip tècnic i com a millor equip sanitari. Tot en un concurs on s’han ‘enfrontat’ a 35 cossos de bombers més d’arreu de Catalunya.

Comentaris
To Top