Ciutat

Més de 900 sabadellencs s’examinen de la selectivitat 2023

La majoria s’avaluen al Campus UAB de Sabadell, tot i que un percentatge tímid dels matriculats ho fa a un tribunal de Bellaterra

En total han estat 929 els estudiants sabadellencs que s’han matriculat a les PAU d’aquest any. La majoria s’avaluen al Campus UAB Covadonga de Sabadell, tot i que un percentatge tímid dels matriculats ho fa a un tribunal de Bellaterra —els alumnes de l’Escola Pia, l’institut Arraona i l’institut Ribot i Serra—.

En els últims dos anys, l’índex de sabadellencs a les PAU ha caigut lleugerament. La convocatòria de l’any passat va acollir 966 estudiants del municipi; mentre que l’any 2021 es va assolir el màxim històric a la ciutat amb 990 matriculats. Tot i que si ens remuntem a anys més pretèrits, la xifra de participació d’enguany es manté elevada. L’any 2019, encara en pre-pandèmia, 730 estudiants de Sabadell van presentar-se als exàmens, i el 2020 en van ser al voltant de 850.

Llengua castellana inaugura la ‘sele’ amb “bones sensacions” i una opció favorita

Comentaris
To Top