Publicitat
Ciutat

Selectivitat 2022: Quasi un miler de sabadellencs es preparen per als exàmens

Enguany els examens es podran fer sense mascareta, tal i com estipula la normativa vigent

Una noia es prepara per a un examen, en una imatge d'arxiu

Aquest dimarts 14 de juny comencen les PAU 2022 i 966 joves sabadellencs ja fan punta als seus llapis per afrontar aquests tres dies consecutius d’exàmens. La xifra d’alumnes de centres sabadellencs que es presentaran a la selectivitat ha anat creixent en els últims anys. L’any 2019, encara en pre-pandèmia, 730 estudiants de Sabadell van presentar-se als exàmens, el 2020 en van ser al voltant de 850 i l’any passat es va assolir el màxim històric d’alumnes que es presentaven a Sabadell, 990. Tot i que la xifra d’aquest any és lleugerament inferior a la de 2021, les dades fan pensar que les estadístiques de participació a Sabadell van “in crescendo”.

Canvis en els protocols covid

La Selectivitat d’enguany es desenvoluparà ja en un context de quasi màxima normalitat pel que fa a les mesures contra la covid. L’any passat la mascareta a l’aula era 100% obligatòria, però aquest any, ja no ho és. Tal com estipula la normativa vigent la mascareta en espais interiors no és obligatòria, ara bé, les autoritats sanitàries adverteixen que és recomanable dur-la en espais de molt moviment o afluència, com podrien ser els passadissos.

L’horari de les PAU 2022

Dimarts 14 de Juny:

  • de 9 a 10:30 h – Llengua Castellana i Literatura
  • de 12 a 13:30 h – Llengua Estrangera
  • de 15 a 16:30 h – Electrotècnica, Física, Geografia, Cultura Audiovisual i Anàlisi Musical

Dimecres 15 de juny:

  • de 9 a 10:30 h – Llengua Catalana i Literatura
  • de 12 a 13:30 h – Fonaments de les Arts, Ciències de la Terra, Grec i Matemàtiques Aplicades a les Ciències Socials
  • de 15 a 16:30 h – Disseny, Economia de l’Empresa, Químia, Tecnologia Industrial i Literatura Catalana

Dijous 16 de juny:

  • de 9 a 10:30 h – Història
  • de 12 a 13:30 h – Llatí, Matemàtiques i Dibuix Artístic
  • de 15 a 16:30 h – Filosofia, Literatura Castellana, História de l’Art, Dibuix Tècnic i Biologia
Publicitat
Comentaris
To Top