Ciutat

El PSC inicia una ronda de contactes amb els partits abans del ple d’investidura

La formació es mostra oberta a incorporar idees malgrat l’escenari de majoria absoluta

El ple d’investidura s’ha de celebrar aquest dissabte, 17 de juny, en un acte que ha de servir per proclamar Marta Farrés novament alcaldessa de Sabadell. Després de les eleccions municipals del 28 de maig, l’Ajuntament ha quedat configurat amb les noves forces i cares renovades, que han de vetllar pel benestar i el futur de la ciutat en els pròxims 4 anys.

En aquest context, i després d’assolir la majoria absoluta a les urnes, el PSC ha iniciat una ronda de contactes amb els diversos partits polítics del nou consistori sorgit dels comicis. La voluntat és reunir-se amb tots els partits, excepte Vox, segons ha detallat la formació en un comunicat. La intenció és intercanviar impressions, així com conèixer el plantejament de cada força política i les seves prioritats programàtiques de cara a aquest mandat.

Víctor Motos renuncia a l’acta

“Ja vam dir que tenim la mà estesa i que volem treballar amb tothom que tingui propostes positives per Sabadell. La majoria absoluta no fa canviar la nostra voluntat de sumar idees i talent pel bé de la ciutat”, ha afirmat el portaveu socialista Pol Gibert. “Amb els resultats de les municipals el missatge de la ciutadania ha estat clar, però si hi ha projectes que permeten fer avançar la ciutat seran benvinguts. Ben segur que les diferents formacions tenen aportacions valuoses en diferents àmbits, i volem col·laborar per tenir-les en compte”, ha expressat, afegint que l’objectiu comú ha de ser “fer una ciutat millor”.

El PSC comptarà en aquest pròxim mandat amb 14 regidors. Un dels membres de la llista electoral, Víctor Motos, no agafarà finalment l’acta “per motius personals”, segons ha detallat el partit. En el seu lloc, Rosa Pareja, número 15 de la llista, formarà part del nou consistori.

Marta Farrés: “Els pactes de Govern no cal que siguin el primer dia. El mandat és molt llarg”

Comentaris
To Top