Eleccions municipals 2023

Farrés, oberta a teixir aliances tot i la majoria absoluta: “La ciutat no és nostra, és plural”

Marta Farres i el seu equip de Govern

L’alcaldessa tornarà a ser investida el 17 de juny a la sala de plens de l’Ajuntament

Marta Farrés, en el CREC Coworking amb el que serà l'equip de Govern / D.S.

El PSC de Sabadell ha convocat una reunió d’equip al CREC Coworking, la tarda de dilluns, tot just hores després de la seva victòria per majoria absoluta a les eleccions. L’alcaldessa, Marta Farrés, ha repetit que la confiança dels electors “és una alegria, una enorme responsabilitat i un repte per a continuar millorant Sabadell”. I, en declaracions als mitjans de comunicació, ha obert la porta “a buscar aliances” amb altres forces que configuraran el ple municipal: “La ciutat no és nostra, és plural. Comptarem amb tothom”.

En la reunió hi havia noves cares, corresponents als nous regidors socialistes. Farrés ha comentat que l’equip no deixa de “pedalar” i que en les pròximes setmanes repartiran les regidories de l’executiu. També ha comentat que, “des d’avui”, es comencen a “situar projectes estratègics de la ciutat”, entre els quals el trasllat de les consultes externes del Taulí a la Caserna, l’aparcament del passeig de la plaça Major, el Museu del Gas i el lloguer del segon paquet de sòl industrial per a establir noves empreses a la ciutat.

“Les majories s’han de gestionar amb seny”, ha afegit l’alcaldessa, que tornarà a ser investida en el càrrec el 17 de juny, a la sala de plens de l’Ajuntament.

Comentaris
To Top