• Publicitat

  Ramar estreny vincles amb Traumes de Quirónsalud per potenciar l’FP d’esports

  El grup Ramar ha signat una col·laboració amb un centre mèdic de Quirónsalud Vallès per potenciar el cicle d'esports de Formació Professional que ofereix el centre
  Redacció
  27 d'abril de 2023

  El grup Ramar ha signat una col·laboració amb el centre mèdic Traumes de Quirónsalud Vallès per potenciar el cicle d’esports de Formació Professional que ofereix el centre. “En el marc d’aquesta unió, va venir un dels experts de l’Hospital Quirónsalud a fer una xerrada pràctica per a ensenyar als alumnes del cicle com fer una plantilla del peu o un estudi biomètric”, apunta Óscar Aparicio, cotitular del centre, que afegeix que es tracta de “temes que estan molt a l’ordre del dia des que esports com anar a córrer s’han popularitzat tant”.

  Segons Aparicio, “també hi ha un vessant comercial en aquesta col·laboració”; i és que els alumnes i familiars que vinguin referenciats per part de Ramar comptaran amb millors condicions si es volen fer un estudi biomètric, per exemple.

  La xerrada pràctica de l’expert Ramon Montllor als alumnes d’FP d’esports de Ramar / Cedida

  La veu de l’expert

  A l’altra banda hi ha Ramon Montllor, expert en ortopèdia i biomecànica al grup Traumes de Quirón Vallès. “Hem pensat que seria molt interessant formar els futurs experts en temes com la biomecànica o la biomètrica”, sosté Montllor, que afegeix que “ara tenen la possibilitat de tenir una titulació reglada per demostrar que són autèntics entesos en àrees determinades de l’esport”.

  Segons l’expert, abans aquestes àrees les cobrien els exatletes: “Un entrenador d’escalada, era un exescalador. Ara l’FP està formant a un nivell altíssim per tenir una visió molt més àmplia i detectar i prevenir lesions, per exemple.”

  Fomentar l’FP

  Recentment, el grup Ramar va informar que el curs vinent obriria una nova escola a Sabadell destinada exclusivament als estudis en formació professional (FP). La col·laboració amb Quirónsalud és una mostra més del compromís de Ramar amb l’FP, subratllen els cotitulars del centre. “El ràtio d’inserció laboral de la Formació Professional és molt més gran que la dels estudis universitaris”, apunta Aparició, convençut que “es tracta d’una educació ideal per suplir la manca d’oficis que experimenten moltes empreses”.

  Publicitat

  També et pot interessar

 • Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.
  Telèfon: 937 275 545

  Redacció: [email protected]

  Publicitat: [email protected]

  Administració i subscripcions: [email protected]

  Plaça de Ricard Simó Bach, 8. 08202 – Sabadell

  Clica aquí per descarregar-te el MEDIA KIT 2022

  Certificats per:
  Amb el suport de: