Ciutat

Draconia triomfa al Carnaval 2017

El món fantàstic de ‘Draconia’ representat per l’Agrupació Cultural Escènica Jym’s de Montcada i Reixac ha estat el guanyador del Carnaval de Sabadell 2017. El grup va desfilar diumenge a la tarda al número 18 de la rua, passejant una carrossa amb un espectacular drac lila amb efectes de llum i amb l’acompanyament d’una comparsa amb més d’un centenar d’éssers mitològics. Tots ballant a ritme de rock and roll.
Amb aquesta composició el grup de Montcada, fidel al Carnaval de Sabadell des de fa anys, va erigir-se amb el primer premi de carrossa més comparsa, dotat amb 1.000 euros en metàl·lic i un pernil.

El segon guardó a la millor carrossa i comparsa -dotat amb 700 euros més un pernil- ha estat pels elegants cignes de l’Associació de Veïns del Torrent del Capellà, que van rebre molts elogis per part del públic del carrer. D’altra banda, el jurat va atorgar a ‘El món ideal arriba al Carnaval’ -que representava la història d’Aladín- el tercer premi de carrossa i comparsa (400 euros i un pernil). Una iniciativa de l’Associació de Veïns de la Plana del Pintor.

La millor comparsa de la rua a criteri del jurat va ser la del grup Espartanos de Polinyà. Sota el nom de ‘Bollycaos’ van escenificar una simpàtica recreació d’un grup d’exploradors als que no li faltaven detalls. La segona millor comparsa va ser per la Joventut de La Faràndula i el tema ‘Ratatouille el petit chef’. El valor dels premis és de 500 i 400 euros respectivament, més un pernil per cada entitat.

Enguany el Carnaval de Sabadell ha ampliat els guardons amb cinc noves categories dotades amb 200 euros cadascuna. Els afortunats han estat l’Escola de dansa Harmony, amb Dark Devils Inferno, com a millor coreografia; l’Escola de dansa Mònica Escribà amb ‘Estem als núvols’ premiada per la seva escenografia; l’Associació de veïns de Sant Julià pel vestuari, uns laboriosos vestits confeccionats amb pasta seca; el Club Falcons, distingit per la seva originalitat a ‘El retrofutur’ i els Mandukos, els guerrers del nord, premiats per la implicació amb el públic.

Comentaris
To Top