ESPORTS

L’Astralpool guanya el Mediterrani i es classifica per a les semifinals de la Copa de la Reina

Van der Sloot ha estat clau amb dos gols. /Lluís Franco

L’Astralpool ha superat amb més patiment del que semblava el CE Mediterrani (15-12) als quarts de final de la Copa de la Reina. Les de David Palma s’han complicat més del compte un partit que tenien molt controlat amb un darrer quart nefast. I és que la resta del partit del Club Natació ha estat pràcticament plàcid.

Des de l’inici han controlat les sabadellenques amb un parcial inicial de 6-1 al primer quart i mig. Sabrina Van der Sloot ha inaugurat el marcador i Judith Forca (2), Irene González, Maartje Keuning i Mati Ortiz han obert escletxa a l’equador del segon període. Han reaccionat les de Sants abans del canvi de porteria retallant la distància al 7-4. Al tercer, ha semblat que sentenciava l’Astralpool amb un 4-0 iniciat per Maica Garcia i continuat per Bea Ortiz, González i la jove Ona Jurado.

Però han donat el partit per guanyat massa d’hora les sabadellenques que han rotat al darrer quart i han donat vida al ‘Medi’ que ha cregut més que ningú en una remuntada impossible. Amb un 1 a 7 de les barcelonines, Palma s’ha vist obligat a recular i tornar a posar a la piscina els pesos pesants. Judith Forca ha donat tranquil·litat de penal (14-11) i Bea Ortiz ha acabat de certificar el marcador i passar del tot l’ensurt.

A les semifinals, el Mataró

La semifinal serà davant el rival de l’Astralpool a les darreres tres finals de Copa, el CN Mataró, aquest dissabte a les 13h a Can Llong. Les maresmenques s’han desfet amb facilitat del CN Catalunya (18-6) i lluitaran amb les sabadellenques per un lloc a la final del diumenge. Tot això enmig del clima que s’ha generat entre ambdós clubs després de fer-se públics els fitxatges de les neerlandeses del Mataró, Laura Aarts i Simone Van de Kraats, pel CN Sabadell de cara a la propera temporada i les posteriors declaracions de Laura Ester sobre el tema.

A l’altre costat del quadre els pronòstics també han estat encertats. El CN Sant Andreu ha guanyat amb més dificultat del que s’esperava el Barceloneta (8-5) mentre que el CN Terrassa ha esmicolat l’Echeyde Tenerife (21-11). La semifinal entre andreuenques i egarenques serà a les 11:30h. Les de Javi Aznar, grans candidates a ser a la final.

FOTOS: LLUÍS FRANCO

Comentaris
To Top