Arxiu

Sabadell rebrà 1,6 milions d’euros per contractar persones en atur aquest any

Al llarg d’aquest any l’Ajuntament rebrà més d’1,6 milions per destinar-los a persones en atur amb dificultats per accedir al mercat laboral. En principi, la subvenció beneficiarà un grup de 60 persones. La Junta de Govern, celebrada dilluns passat, va aprovar l’acceptació de l’ajuda d’1,6 milions d’euros que atorga la Diputació de Barcelona per contractar persones en atur. Els beneficiaris hauran de realitzar obres i serveis en benefici del conjunt de la ciutat.

L’Ajuntament, per la seva part, serà qui desenvolupi el projecte que es durà a terme entre els 2017 i el 2018, i que està adreçat als col·lectius que tenen més dificultats a l’hora d’accedir al mercat laboral. La subvenció permetrà la contractació de 60 persones i la majoria accediran a un contracte de sis mesos. Durant tot aquest temps els participants podran adquirir experiència laboral i coneixements a la vegada que se’ls facilitaran les habilitats necessàries que els capacitin professionalment i possibilitin la seva inserció posterior a una feina remunerada.

Tots els participants duran a terme diferents treballs relacionats també amb àmbits diversos. Entre aquests l’Ajuntament ha explicat que s’inclouen feines de construcció, pintura, fusteria, neteja viària i jardineria.

Comentaris
To Top