ESPORTS

Romans Carrillo serà el segon porter del CE Sabadell

El porter Romans en el seu darrer partit davant el Lleida/Ll. Franco

El porter d’origen letó, Romans Carrillo, tindrà fitxa del primer equip del Centre d’Esports la pròxima temporada i es convertirà en l’ombra de Roberto. Jugador i club ja han arribat a un acord verbal i només falta signar el contracte. Un tràmit que es produirà la setmana que ve. A més, ocuparà una de les fitxes considerades sub-23.

Romans s’ha guanyat a pols la seva consolidació en el primer equip. Va començar la lliga passada en el filial arlequinat a Primera Catalana i en el mercat de desembre va fer el salt per suplir la baixa d’Alvaro Chaparro. Es va integrar ràpidament al vestidor mostrant sempre una extraordinària implicació malgrat la seva suplència. El premi a la seva constància va arribar en la darrera jornada de lliga quan Toni Seligrat li va donar l’oportunitat de debutar a Segona B davant el Lleida.

Va mantenir la porteria a zero després de quallar una notable actuació. Tampoc va dubtar després en donar un cop de mà al filial en les dues últimes jornades per intentar evitar el descens. No va ser suficient i va viure el cruel desenllaç a Manlleu. Ara Romans Carrillo fa un pas endavant en la seva trajectòria i serà jugador del primer equip arlequinat a tots els efectes.

Comentaris
To Top