ESPORTS

El Sabadell, pendent de la composició del grup III de Segona B

Un cop finalitzada oficialment la temporada 17/18 amb el desenllaç de la darrera eliminatòria dels playoff, s’obre de ple el període de planificació pel pròxim curs. La composició dels quatre grups de la Segona Divisió B s’ha convertit en el gran dilema que provoca múltiples combinacions entre els aficionats.

No serà fàcil aquest any fer quadrar els quatre grups. S’adverteixen moltes opcions que, segur, no agradaran a alguns clubs. Ara, però, no passa d’especulacions. De fet, les respectives federacions autonòmiques hauran de presentar la seva proposta a la Comissió de la Segona B de la Federació Espanyola i a partir d’aquí es prendrà la decisió definitiva. Habitualment aquesta és la que s’aprova en el Ple de la RFEF.

En el cas del grup III que afecta el Centre d’Esports, podem dir que balla una plaça. Si l’Orihuela hagués aconseguit l’ascens, sortien els 20 equips amb catalans, valencians, aragonesos i l’At. Balears, únic representant de les illes. Ara en surten 19 i això ha obert un gran ventall de possibilitats, algunes fins i tot una mica surrealistes.

Alguns aposten per l’inclusió de l’At. Las Palmas per completar el grup. Una altra opció seria el Conquense que ja va formar part del grup III la temporada 2000/01. També ha pres força una combinació que deixa fora l’At. Balears i entren els dos representants de Castella-La Manxa, Talavera de la Reina i Conquense. De qualsevol manera, res és definitiu ara mateix i caldrà esperar.

D’altra banda, el club ha confirmat oficialment la renovació de Felipe Sanchón. D’aquesta manera, Toni Seligrat compta ara mateix amb 12 futbolistes, inclòs un Sergi Pastells que sembla tenir el seu futur fora del club. També s’està pendent de la situació de Pol Moreno, que podria rebre ofertes. El GIF Sundsvall suec va fer arribar el seu interès.

Comentaris
To Top